Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στις αστυνομικές αρχές στην Πάτρα, καθώς ένας άνδρας απειλεί με καραμπίνα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο πάρκινγκ Καλεντζώτη.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εκκένωσαν τον χώρο από τον κόσμο, ενώ έστησαν περίμετρο γύρω από τον άνδρα. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, αποκλείστηκε η κυκλοφορία στην συμβολή Ακτή Δυμαίων και Παπαφλέσσα, καθώς και στην άνοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ απομακρύνθηκαν όλα τα οχήματα από την Ακτή Δυμαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει μαζί του και φιάλη υγραερίου. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από το περιπολικό, ενώ έχει αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων στο ρεύμα προς Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή αναζητούν τη σύζυγό του.