Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τη δολοφονία της 40χρονης Αλβανίδας στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, που χθες το βράδυ ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, ο 51χρονος σύζυγος της.

Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν, πως το ζευγάρι τσακωνόταν τους τελευταίους δυο μήνες σχεδόν καθημερινά, ενώ είχαν ενημερώσει και την αστυνομία για την κατάσταση αυτή, με τον 51χρονο Βλαντιμίρ να την βρίζει και να την χτυπά άσχημα. Από τον γάμο τους είχαν αποκτήσει τρία παιδιά δυο αγόρια 20,14 ετών και ένα κορίτσι 9 ετών.

Ο Αλβανός δολοφόνος, ήταν καταζητούμενος από την Αστυνομία, μετά τη μήνυση που του έκανε το θύμα για τον ανελέητο ξυλοδαρμό της, μία ώρα πριν τη δολοφονία της.

Στις 18 Ιουνίου, ο δολοφόνος, είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία μετά από το ξύλο που έριξε στη σύζυγο του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθη ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την 40χρονη και τη συζυγική εστία στα 100 μέτρα. Όμως η γυναίκα τον λυπήθηκε, τον δέχθηκε και πάλι στο σπίτι και τελικά την απόφαση αυτή την πλήρωσε με τη ζωή της.