Η ΑΒ Βασιλόπουλος νοιάζεται για όλα όσα έχουν αξία. Φροντίζει για τους ανθρώπους της, για την κοινωνία, για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητά του. Φροντίζει, ώστε κάθε ελληνικό νοικοκυριό να έχει στο τραπέζι του ποιοτικά προϊόντα και υιοθετεί καινοτόμες πρακτικές και υπηρεσίες που απογειώνουν την αγοραστική εμπειρία τόσο εντός των φυσικών καταστημάτων της, όσο και στον online κόσμο.

Για όλα αυτά ξεχωρίζει και αναγνωρίζεται! Έτσι, για όγδοη συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται στο TOP20 με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, κατέκτησε την 9η θέση στην μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη, που διοργανώνει το FORTUNE σε συνεργασία με την KPMG. Η έρευνα, φέτος, είχε το motto «JUST BEFORE “META”» και εστίασε σε 3 σημαντικούς πυλώνες για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Η Καινοτομία (Innovation), η Καταναλωτική Εμπειρία (Customer Experience) και η Αφοσίωση (Engagement) βρέθηκαν, λοιπόν, στο επίκεντρο των 1.800 στελεχών από 380 επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έρευνα και ανέδειξαν τις εταιρείες με την πιο ισχυρή εταιρική φήμη. Και η ΑΒ Βασιλόπουλος βρέθηκε στην 9η θέση! Γιατί, φροντίζει για όλα όσα νοιαζόμαστε. Με δράσεις και προγράμματα που συμβάλλουν στην βιωσιμότητα του πλανήτη μας και αναδεικνύουν την ισχυρή κοινωνική της ενσυναίσθηση, με προσήλωση στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, αλλά και με διαρκή φροντίδα για να προσφέρει τα πιο ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της, μέσα από επιλογές και λύσεις που εξυπηρετούν κάθε τους ανάγκη και επιθυμία.

H σημαντική αυτή διάκριση αντανακλά τον σκοπό της ΑΒ Βασιλόπουλος να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Και γεμίζει τη μεγάλη ομάδα της ΑΒ με υπερηφάνεια αλλά και όρεξη να συνεχίσει, να εξελίσσεται και να επιστρέφει την εμπιστοσύνη των πελατών της, καθημερινά.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Για επικοινωνία με την εταιρεία: Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, τηλ. 210 6608483, amachera@ab.gr & Κατερίνα Χάλκου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 210 6608775, kchalkou@ab.gr

Σχετικά με τα Fortune Most Admired Companies in Greece 2022      
Ο κορυφαίος θεσμός για την εταιρική φήμη επιβραβεύει οργανισμούς που δρουν με σκοπό, καινοτομία, ευελιξία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα. Oκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που για πρώτη φορά το Fortune, σε συνεργασία με την KPMG, «έτρεξε» την έρευνα Most Admired Companies στην Ελλάδα. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η έρευνα αναδείχθηκε σε κορυφαίο θεσμό για την εταιρική φήμη, ο οποίος επιβραβεύει οργανισμούς που δρουν με σκοπό, καινοτομία, ευελιξία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα. Φέτος, περισσότερα από 2.000 στελέχη της αγοράς από 380 επιχειρήσεις, µε κύκλο εργασιών µεγαλύτερο των 50 εκατ. ευρώ, συµµετείχαν στην έρευνα, ψήφισαν και ανέδειξαν τις Πιο Αξιοθαύµαστες Επιχειρήσεις για το 2022. Τα κριτήρια αξιολόγησης συνδέονται µε την Καινοτοµία, τη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναµικού, τη Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Οικονοµική Ευρωστία, την Εξωστρέφεια, την Ανταγωνιστικότητα, την Μακροπρόθεσµη επενδυτική Αξία και την Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών.