Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που έρχονται από τον πατέρα της της 17χρονης Νικολέττας, που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, για τις στιγμές φρίκης που είχε ζήσει η άτυχη κοπέλα σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», ανέφερε ο πατέρας της μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η 17χρονη και ο μεγάλος του γιος, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι στη συνέχεια καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16 – 17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», αποκάλυψε ο πατέρας, εξηγώντας ότι η Νικολέττα έφυγε για την Αθήνα έτσι ώστε «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».