Η μητέρα και η αδελφή της  Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της ενώ της ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του υπεύθυνου της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη.

Ο κ. Ηλιάδης, είναι ο γιατρός που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ότι η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης, μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο σήμερα το πρωί, προσκομίζοντας το σχετικό έγγραφο που συνέταξε ο ίδιος για λογαριασμό τους.

Αφορμή για την υποβολή της μήνυσης, υπήρξαν οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ηλιάδη σε διαδικτυακή εκπομπή, οι οποίες παρέπεμπαν στην επίδειξη όψιμου ενδιαφέροντος εκ μέρους της οικογένειας κατά την περίοδο της νοσηλείας της 9χρονης στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο κ. Παπαδόπουλος, ανέφερε ακόμη, ότι έχει λάβει εντολή από την 33χρονη να καταθέσει μήνυση και εκ μέρους της σε βάρος του κ. Ηλιάδη για δηλώσεις που έκανε στην ίδια διαδικτυακή εκπομπή.