Ο 36χρονος, που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι, μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού τους, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δυο μηνών, με τριετή αναστολή και εφέσιμη.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, παρότι ο συνήγορός του, ζήτησε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει την 26χρονη.

Το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση, κάνοντας την 26χρονη να ξεσπάσει σε κλάματα, φωνάζοντας ¨εμένα, ποιος θα με προστατεύσει τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;”

Η 26χρονη, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ,  ότι “την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου”. Η ίδια εξήγησε, ότι δεν είχε χρήματα μέχρι τώρα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ότι ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν 3 εβδομάδες. Όπως είπε, ο καβγάς της περασμένης Κυριακής αφορούσε τα χρήματα που δεν της έδινε για να ψωνίσει από γειτονικό μίνι μάρκετ, ώστε να ετοιμάσει φαγητό.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε.

Ο δικηγόρος του 36χρονου, υποστήριξε, ότι επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν έχουν λάβει χώρα γεγονότα απειλής και επίθεσης με κατσαβίδι.

.