Υπο διαρκή απειλή βρίσκεται μια νεαρή κοπέλα από τον πρώην σύντροφό της όπως καταγγέλει η μητέρα της, σε μια νέα μαρτυρία κακοποίησης που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα της κοπέλας στον τηλεοπτικό σταθμό του STAR, η κόρη της δέχεται συνεχώς απειλητικά μηνύματα από τον πρώην σύντροφό της ενώ δεν λείπουν και τα περιστατικά βίας- ακόμα και απόπειρα εμπρησμού, που καταγγέλει η μητέρα.

Tα τρομακτικά μηνύματα περιλαμβάνουν απειλές όπως: «Θα σε σκοτώσω και θα φύγω από την χώρα» και «αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας».

«Την έβλεπα με μώλωπες, που πολλές φορές δεν μου έλεγε ότι είναι από εκείνον γιατί φοβότανε, ντρεπότανε», περιγράφει η μητέρα το γολγοθά της κόρης της.

«Την κακοποιεί, την απειλεί με μαχαίρια, τη χτυπά, μπαίνει στο σπίτι της από τα παντζούρια. Έχουμε αλλάξει τρία σπίτια για να μην την βρει». Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την κόρη μου με μώλωπες, λέει συγκλονισμένη.

«Ζητώ κάποιον να με βοηθήσει. Να ηρεμήσει η οικογένειά μου και το παιδί μου. Να μην το βρω αύριο σφαγμένο», είπε η μητέρα. Την περασμένη Κυριακή η γυναίκα είδε το σπίτι της να τυλίγεται στις φλόγες, με τη μητέρα και την κόρη της να κατηγορούν τον άνδρα για τον εμπρησμό, αναφέρει το ρεπορτάζ.