Σκληρή απάντηση

Κύκλοι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξέδωσαν σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τους μετανάστες στον Έβρο.

«Η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα πόνεσε τον ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε εκ νέου σήμερα στο στόχαστρό του τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Μέσα στην απόγνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ονομάζει την αλήθεια και την πραγματικότητα ακροδεξιά πολιτική και μετατρέπεται σε φερέφωνο δουλεμπόρων και του καθεστώτος της γειτονικής χώρας, αναπαράγοντας ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος της Ελλάδας. Προφανώς τους πιάνει πανικός όταν κάποιος τους θυμίζει την Μόρια και την Ειδομένη», αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας αλλά και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο Θεοδωρικάκου.

«Την ώρα που οι ίδιοι μετανάστες δηλώνουν ότι τους έστειλαν με βία οι Τούρκοι στην Ελλάδα, ότι το πεντάχρονο παιδάκι πέθανε μέσα στην Τουρκία και ότι όταν μπήκαν στην Ελλάδα και τους εντόπισε η Ελληνική Αστυνομία τους φέρθηκε με εξαιρετικό τρόπο. Ο φόβος για τις εκλογές και το αντιπολιτευτικό τους αδιέξοδο τους οδηγεί σε πανικό» προσθέτουν κύκλοι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.