Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης στην 25χρονη που χθες μαχαίρωσε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας την 27χρονη ερωμένη του συζύγου της στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία. Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου, όταν η 25χρονη αλβανικής καταγωγής δράστις ακολούθησε την 27χρονη, επίσης αλβανικής καταγωγής, που κατευθυνόταν πεζή στο σπίτι της και για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, την τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και στον ώμο.

Η 27χρονη κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, που βρίσκεται κοντά, ενώ η δράστις την ακολούθησε. Ο σύζυγος της αδερφής του θύματος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε τι έγινε, βγήκε έξω και προσπάθησε να μιλήσει με την 25χρονη, προκειμένου να την ηρεμήσει, ενώ η 27χρονη βρήκε καταφύγιο στο σπίτι. Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σπίτι της αδερφής του θύματος, όπου και συνέλαβαν την 25χρονη, η οποία ομολόγησε την πράξη της. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Ο σύζυγός της τις κάλεσε να μιλήσουν»

Συγγενείς της 25χρονης δίνουν από την πλευρά τους μια άλλη εκδοχή, για το πώς έγιναν τα πράγματα. Όπως είπε στο makthes.gr ο αδελφός της κατηγορούμενης, ο σύζυγός της και πατέρας των δύο τους παιδιών κάλεσε την σύζυγό του και την ερωμένη του στην πλατεία της Πυλαίας, για να μιλήσουν και τελικά τις άφησε μόνες τους και έφυγε. «Χθες ο άντρας της αδελφής μου τις κάλεσε και τις δύο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για όλα. Βρέθηκαν στην Πυλαία κοντά στο σπίτι της 27χρονης και στη συνέχεια αυτός έφυγε και τις άφησε μόνες. Κουβέντα στη κουβέντα τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και μαλώσανε. Δεν είχε σκοπό να το κάνει αυτό η αδελφή μου. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι θύματα και τα δύο κορίτσια» λέει ο αδελφός της κατηγορούμενης.

Όπως λέει η πλευρά της 25χρονης, όλοι γνώριζαν για αυτή την παράλληλη σχέση και συχνά υπήρχαν προβλήματα. «Η κόρη μου είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Αυτή η κοπέλα διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον άνδρα της κόρης μου. Να φανταστείτε, δύο μέρες έμενε στο σπίτι του και ένα μήνα μαζί με την 27χρονη. Το ήξεραν όλοι, όμως τις κορόιδευε και τις δύο» λέει η μητέρα της κατηγορούμενης. Η μητέρα της 25χρονης τονίζει, ότι η κόρη της δεν είχε σκοπό ποτέ να την σκοτώσει. «Δεν ξέρω τι έγινε χθες και ξέφυγε, όμως η κόρη μου δεν φταίει» αναφέρει.