Η ΕΛΑΣ με τη δημοσίευση σχετικού video μας δίνει μια εικόνα για το πώς συνεργάζεται το πλήρωμα ενός περιπολικού για την έγκαιρη μεταφορά τραυματία σε νοσοκομείο.

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας συνέβαλαν για μία ακόμη φορά στη γρήγορη μεταφορά τραυματία σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί αφού, σύμφωνα και με τη σχετική δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της ΕΛ.ΑΣ., το πλήρωμα του περιπολικού που κατέφθασε πρώτο στο σημείο που βρισκόταν ο τραυματίας παρείχε στο άτομο τις πρώτες βοήθειες και το φρόντισε μέχρι να φτάσει ο σταθμός του ΕΚΑΒ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Αυγούστου στις 19:15 ώρα, με το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. να κάνει διέλευση από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας στον Κορυδαλλό. Εκεί ενημερώθηκε από διερχόμενο ότι ένα άτομο έπεσε και χτύπησε στο οδόστρωμα.

Το πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισε άμεσα στο σημείο που του υπέδειξαν, όπου και βρήκαν έναν άντρα πεσμένο στο έδαφος με τραύμα στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην παροχή πρώτων βοηθειών. Έπειτα κατέφθασε και το ασθενοφόρο του EKAB και ανέλαβε τον τραυματία. Το πλήρωμα συνέχισε την υποστήριξή στον τραυματία κατά την μεταφορά του στο Τζάνειο νοσοκομείο ανοίγοντας δρόμο στο ασθενοφόρο, ευτυχώς χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο κυκλοφοριακό κώλυμα λόγω των ημερών.