Ο πόνος είναι αβάστακτος για τους γονείς της 18χρονης στον Βόλο, που νοσηυευόταν στο νοσοκομείο, καθώς έφυγε από την ζωή. Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο μετά τις 11 σήμερα κορίτσι, που είχε μεταφερθεί πριν τέσσερις μέρες στο Νοσοκομείο Βόλου, σε κατάσταση καταπληξίας και νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση είχε κριθεί από την πρώτη στιγμή, ιδιαίτερα κρίσιμη από τους γιατρούς, οι οποίοι υπέβαλαν το νεαρό κορίτσι από τον Αλμυρό, σε σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων για να διαπιστωθεί τί ήταν αυτό που προκάλεσε την καταπληξία κι εν συνεχεία, πολυοργανική ανεπάρκεια που την οδήγησε τελικά, στο θάνατο.

Η αρχική εκτίμηση ότι ίσως, η αιτία της κατάστασής της, να ήταν η ιογενής μηνιγγίτιδα, δεν επαληθεύτηκε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που βγήκαν πριν δύο μέρες. Πλέον, φως στα αίτια που οδήγησαν το νεαρό κορίτσι στο θάνατο, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η 18χρονη είχε παρουσιάσει αρχικά υψηλό πυρετό και οι γονείς της την μετέφεραν στο Νοσοκομείο όταν κατέρρευσε και έπεσε σε κώμα. Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να κρατήσουν τη νεαρή κοπέλα στη ζωή, προσπαθώντας παράλληλα να εντοπίσουν τί ήταν αυτό που προκάλεσε την κατάρρευση του οργανισμού της.