Σε σοβαρό κίνδυνο, βρίσκεται μια ετοιμόγεννη γυναίκα, που τη Δευτέρα ετοιμαζόταν να γεννήσει στην μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, καθώς η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να τη ναρκώσει για να προχωρήσει η διαδικασία της γέννας.

Η γυναίκα, έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο την Κυριακή και την Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική. Αφού έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα παιδί και την μητέρα και ξεκίνησε η διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διακόπηκαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

Σύμφωνα με τον σύζυγο της εγκύου, όπως ανέφερε στο npress.gr, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να γεννήσει. Αιτία, όπως λέει, είναι η άρνηση της αναισθησιολόγου να τη ναρκώσει.

«Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει», τους είπε η αναισθησιολόγος.

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά. Όπως είπε, όμως, ο σύζυγος, στο πρώτο της παιδί είχε 30 επιπλέον κιλά, και η γέννα έγινε κανονικά.

Έτσι λοιπόν, η γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται, πλέον, στην Ναύπακτο σε άσχημη κατάσταση, αναζητώντας λύση.