Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 36χρονης από το Μπαγκλαντές στη μέση του δρόμου, στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη, καθώς πίσω από τις οικονομικές διαφορές φαίνεται πως υπήρχε κι ένας έρωτας που δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε ο 40χρονος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος ομοεθνής του θύματος υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχε δώσει συνολικά 20.000 ευρώ στην 36χρονη και ζητούσε πίσω τα χρήματά του γιατί τον εξαπάτησε.

Καθ’ ομολογίαν δράστης και θύμα εργάζονταν στην ίδια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων, με τον 40χρονο να έχει ερωτευτεί την 36χρονη η οποία όμως ζούσε με έναν άλλον άνδρα. Προανακριτικά ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι η γυναίκα από το Μπαγκλαντές του είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει και θα γίνει ζευγάρι με αυτόν.

Κάπως έτσι, σύμφωνα τουλάχιστον με την κατάθεση του, του αποσπούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρήματα με το συνολικό ποσό να φτάνει τις 20.000 ευρώ. Όταν κατάλαβε ο 40χρονος ότι οι υποσχέσεις της 36χρονης δεν θα γίνουν πραγματικότητα, υποστήριξε ότι άρχισε να ζητάει τα χρήματά του πίσω. Κάπως έτσι το μεσημέρι της Κυριακής συμφώνησαν να συναντηθούν κάτω από το σπίτι της στην Κυψέλη, με τον 40χρονο να υποστηρίζει στις Αρχές ότι το θύμα όχι μόνο του αρνήθηκε που χρωστάει χρήματα, αλλά είπε ακόμα ότι δεν έχει καμία απόδειξη ότι της δάνεισε χρήματα και του είπε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Τότε ο 40χρονος της επιτέθηκε και άρχισε να τη μαχαιρώνει με μανία. Το θύμα έπεσε στο οδόστρωμα μέσα σε λίμνη μέχρι που κατέληξε μετά από λίγα λεπτά. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος άφησε πίσω του αναίσθητο το θύμα του, πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο απορριμμάτων και κινήθηκε προς το σπίτι του στην Ομόνοια. Οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών του πέρασαν χειροπέδες πριν ακόμα φτάσει στην οικία του.

Λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε πως έγιναν όλα. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο 40χρονο είχε έγγραφα παραμονής στη χώρα, ενώ το θύμα και ο σύντροφός της δεν είχαν.