Από θερμοπληξία πέθανε ένα κορίτσι δύο χρονών, στο Franklin Township του Νιου Τζέρσεϊ, καθώς οι οι γονείς το ξέχασαν για 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα.

Βάσει της Daily Mail, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της οικογένειας. Το παιδί εντόπισε ένας γείτονας, ο οποίος και κάλεσε γρήγορα ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όμως, το κοριτσάκι έπαθε καρδιακή ανακοπή και παρόλο που έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ήταν αργά για να σωθεί

Οι γονείς, δεν είχαν συνειδητοποιήσει το γεγονός μέχρι που οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι τους για να τους το ανακοινώσουν. Μάρτυρες από τη γειτονιά δήλωσαν πως τους άκουσαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν στο άκουσμα της είδησης.

Κάμερα κατέγραψε τη μητέρα έξω από το σπίτι της να λυγίζει και να πέφτει στο έδαφος και έναν αστυνομικό να την αγκαλιάζει και να προσπαθεί να την παρηγορήσει. Γείτονες δήλωσαν στο NBC New York πως η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για το 22ο παιδί που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο. Τέσσερα παρόμοια περιστατικά συνέβησαν μέσα σε μία εβδομάδα τον Αύγουστο.

Οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές συνεχίζονται, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος των γονέων.