Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου, με την οικογένεια του το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου να τελεί μνημόσυνο στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.

Παρούσα ήταν η Βίκυ Τσοχατζοπούλου και φυσικά ο 15χρονος γιος της, Άκης. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο και κατέγραψε τις εικόνες.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου δήλωσε στην καμέρα: «Ημέρα μνήμης και τιμής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Σας παρακαλώ… Μην το αναλύσουμε τώρα. Τεράστια απώλεια. Σας παρακαλώ σεβαστείτε το παιδί. Ευχαριστώ».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της χήρας του Άκη Τσοχατζόπουλου σημείωσε πως «είναι μια ημέρα μνήμης για τον εκλιπόντα. Τιμούμε τη μνήμη του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Κυρίως τον γιο του, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είναι σεμνό και ταπεινό παιδί, νιώθει έντονα την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να αποκαταστήσει τη μνήμη του πατέρα του. Παράλληλα με τη σύσταση του ιδρύματος που επιθυμεί ο Άκης, θα έχει τη δυνατότητα να γραφτεί ένα καινούριο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας».