Στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρεται ένας 54χρονος ο οποίος τραυματίστηκε όταν στο ψητοπωλείο του σημειώθηκε έκρηξη, μάλλον από φιάλη υγραερίου τη στιγμή που γινόταν αλλαγή της.

Από την έκρηξη τραυματίσθηκε και ένας 35χρονος υπάλληλος που υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά ο 54χρονος ιδιοκτήτης τραυματίστηκε σοβαρά και οι γιατροί έκριναν λόγω των εγκαυμάτων να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα, αφού η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή καθώς φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον χώρο της κουζίνας και εκτιμάται ότι έγινε κατά τη διάρκεια αλλαγής της φιάλης υγραερίου, από τον 54χρονο και κάτω από άγνωστες συνθήκες και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές εντός του καταστήματος και κατέρρευσε και η βιτρίνα. Στο σημείο έφτασαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να επέμβουν αφού από την έκρηξη της φιάλης δεν προκλήθηκε πυρκαγιά.