Η άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο Νίκος Φίλης είπε ότι «η ακρίβεια να ξέρετε, μαζί με τις υποκλοπές, την κάμψη της Δημοκρατίας στη χώρα μας, είναι στοιχεία που θα τα πληρώσει η κυβέρνηση».

Η ατάκα αυτή εξόργισε τον Υπουργό Ανάπτυξης που απάντησε ότι «κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ να υβρίζεται ο πρωθυπουργός και εσείς να γελάτε σαν χάνοι» όπως είπε αναφερόμενος στη φωτογραφία του Πούτιν με υβριστικό για τον Έλληνα πρωθυπουργό περιεχόμενο.

«Κάμψη της δημοκρατίας είναι το χιούμορ λοιπόν συγχαρητήρια» απάντησε ο κ. Φίλης, συμπληρώνοντας: «ωραία αντίληψη έχετε… μαζέψτε τους πράκτορες».

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε «Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας» ήταν η επόμενη απάντηση του πρώην υπουργού Παιδείας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κανα καφέ στο Πούτιν που θα μας μιλήσεις για κάμψη της Δημοκρατίας».

Δείτε όσα ειπώθηκαν