Ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου εξέδωσε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Το νοσοκομείο ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ για τα αναπνευστικά προβλήματα από τα οποία έπασχε ο δημοφιλής ηθοποιός, ενώ αναφέρει ότι τις τελευταίες ώρες είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του. Από τον περασμένο Ιούλιο αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται και ο ακριβής λόγος θανάτου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

 

Εκ της Διοικήσεως».

Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα της Τρίτης, ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος πέθανε σε ηλικία 87 ετών. Ο Κώστας Καζάκος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στον Ευαγγελισμό, αντιμετωπίζοντας σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα. Στο παρελθόν είχε νοσήσει από κορωνοϊό και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτό είχε δυσχεράνει την κατάσταση καθώς η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη. Τον περασμένο Απρίλιο, είχε αποχωρήσει από παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε και είχε αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό, λόγω προβλήματος υγείας.