Μια πιο χαλαρή συνέντευξη από τις συνηθισμένες θέλησε να δώσει ο Πρωθυπουργός, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και πέρα από τα πολιτικά και οικονομικά μίλησε και για προσωπικά θέματα!

Στέλνοντας το μήνυμά του για εξοικονόμηση ενέργειας, είπε πως, «η μεγάλη διαφορά δεν είναι το φως, είναι η θέρμανση, η ψύξη», είπε για να κάνει την… αποκάλυψη: «αυτή είναι η διαφωνία και με τη γυναίκα μου, το air condition. Κάνει μεγάλη διαφορά να αυξήσεις δύο βαθμούς το κλιματιστικό».

Όσο για τις καθημερινές του συνήθειες, ο Πρωθυπουργός είπε ότι, «διαβάζω εφημερίδα. Τώρα ακούω λίγο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικό πλέον. Και ελληνικό και ξένο». Αγαπημένο χρώμα του είναι «το μπλε, σε όλες τις αποχρώσεις». Στην ερώτηση, δε, αν κάνει δουλειές στο σπίτι απάντησε: «Μέχρι εκεί που μπορώ. Μέχρι καμιά λάμπα. Οι ασφάλειες ξέρω που είναι».

Ρωτήθηκε αν μαγειρεύει και απάντησε αρνητικά. Μόνο ψήνει αλλά δεν θεωρεί το μπάρμπεκου μαγείρεμα…

Κατέληξε λέγοντας ότι, «η οικογένεια είναι πάντα πρώτη προτεραιότητά του» και αποκάλυψε ότι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη θα δει την κόρη του, που σπουδάζει εκεί. «Θα είναι το ευχάριστο διάλειμμα του ταξιδιού», είπε σχετικά.