Θύμα άγριου βιασμού σε παραλία της Χαλκιδικής, έπεσε μια 14χρονη.

Η 14χρονη, έγινε θύμα ενός 24χρονου συντοπίτη της, ο οποίος την ακινητοποίησε, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, τη βίασε και την εγκατέλειψε.

Το κοριτσάκι, σε κατάσταση σοκ, κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και σήμερα το μεσημέρι ο βιαστής εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το αποτρόπαιο περιστατικό, σημειώθηκε στις 21:00 της περασμένης Παρασκευής, 16 Σεπτεμβρίου. Η 14χρονη, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, βρέθηκε στην παραλία της Νέας Σκιώνης με τον 24χρονο, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής. Είχε πέσει το σκοτάδι όταν, όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς του Τμήματος Κασσάνδρας, ο δράστης της χίμηξε και, κρατώντας τη χειροπόδαρα, τη βίασε.

Στην κατάθεση που έδωσε η 14χρονη στην Αστυνομία, παρουσία ψυχολόγου, περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του 24χρονου ένταλμα σύλληψης.

Ο νεαρός εντοπίστηκε σήμερα στις 13:15 στην περιοχή της Νέας Σκιώνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Κασσάνδρας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.