Η βουλευτής της Ά Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή, εξέφρασε τη διαφωνία της με την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, που κατατέθηκε χθες προς ψήφιση στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και αφορά τα τραπεζοκαθίσματα που έχουν τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους.

Η βουλευτής της ΝΔ, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το πολιτικό της γραφείο «παραμένει σταθερή στον διαχρονικό της αγώνα για τον Πολιτισμό της Καθημερινότητας, προασπίζοντας τα δικαιώματα των πολιτών» και υπογραμμίζει ότι αν η διαδικασία της Βουλής της έδινε τη δυνατότητα να καταψηφίσει τη συγκεκριμένη Τροπολογία, θα το είχε κάνει.

«Ως εκ τούτου, τοποθετείται δημόσια και δηλώνει πως θα συνεχίσει τον μοναχικό αγώνα της για την επαναφορά των δημόσιων χώρων στους – με συνταγματική επιταγή- δικαιούχους, που είναι αποκλειστικά οι πολίτες που θέλουν να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια στα πεζοδρόμια και στις πλατείες».

Επιπλέον, επισημαίνει, ότι για την αντίθεσή της αυτή, έχει τοποθετηθεί εδώ και δύο μήνες προς τους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και σε Μ.Μ.Ε.