Η Βάσια Θεοδοσίου έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και όχι άδικα, αφού γίνεται αρκετή συζήτηση γύρω από το όνομά της.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την γνήσια λαϊκή φωνή, έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες όπως με: Νίκο Οικονομόπουλο, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Θεοφάνους, Πέτρος Ιακωβίδης, Στέλιος Ρόκκος, Θέμης Αδαμαντίδης, Κατερίνα Στανίση, Τριαντάφυλλος, Αλέκος Ζαζόπουλος, Ζαφείρης, Μελλάς, Βασίλης Τερλέγκας, Αλέκος Ζαζόπουλος κ.α.

Η Βάσια Θεοδοσίου έχει καταφέρει να μην περάσει απαρατήρητη τόσο από το κοινό, όσο και από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι φέτος έδωσαν «μάχη» προκειμένου να συνεργαστούν μαζί της.

Η ίδια, μέσα από τα social media μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισε ότι φέτος τον χειμώνα θέλει να βρεθεί εκτός Αθηνών, έτσι ώστε να συναντήσει από κοντά και να διασκεδάσει τους θαυμαστές της. Έτσι, σε λίγες μέρες, ετοιμάζεται να ξεκινήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Όραμα live stage, στο οποίο έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Τέλος, πληροφορίες θέλουν την Βάσια Θεοδοσίου, μετά την ανακοίνωσή της ότι φέτος θα εμφανιστεί εκτός Αθηνών, να δέχτηκε πρόταση από νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και η ίδια φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά να καθιερωθεί εκεί κάθε Δευτέρα.