Την πανέμορφη περιοχή της Ελούντα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα 22-25 Σεπτεμβρίου και συμμετείχαν σε αυτό
περίπου 70 άτομα.

Ένας από τους διαχρονικά δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, με γαλαζοπράσινα νερά τα οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνεργάτες. Η Σπιναλόγκα που ήταν στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων κέρδισε τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων.

Τέλος, το αποχαιρετιστήριο δείπνο στην Playiada, την παραδοσιακή κρητική πλατεία του Porto Elounda, έκλεισε με πολύ ενθουσιασμό και χορό το ταξίδι στην Κρήτη.

Το ταξίδι, συνόδευαν οι κ.κ. Σταύρος Κωνσταντάς, Διευθύνων Σύμβουλος, Τάσος Αναστασίου, Γενικός Διευθυντής, Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, Διαφήμισης &  Εταιρικής Επικοινωνίας. Με όμορφες αναμνήσεις και εικόνες από το ταξίδι, η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής, έβαλε εκ νέου στόχο για υψηλές επιδόσεις.