Το «PICK ‘N ROLL», η μακροβιότερη ελληνική εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του μπάσκετ, επιστρέφει σήμερα στις 21.30, για 11η συνεχή σεζόν στην COSMOTE TV (COSMOTE SPORT 4HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTE TV). Στο πρώτο «τζάμπολ» της σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλά αποκλειστικά στον Ρήγα Δάρδαλη για το Ευρωμπάσκετ, την Εθνική και τη φετινή χρονιά με τους Μπακς. Παράλληλα, ο Βασίλης Σπανούλης θα βρεθεί στο στούντιο της COSMOTE TV για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του Βασίλη Σκουντή ως προπονητής πλέον, του Περιστερίου.

Οι τηλεθεατές της εκπομπής θα παρακολουθήσουν, επίσης, συνέντευξη του Σάσα Βεζένκοφ. Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, o power forward του Ολυμπιακού εξηγεί τους λόγους που το καλοκαίρι προτίμησε να μείνει στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» από το να πάει στους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ σχολιάζει το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Αποκλειστικά στο «PICK ‘N ROLL» «αποκαλύπτεται» και το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ματέους Πονίτκα. Ο Πολωνός άσος μιλά στον Κώστα Κατέβα για την πρόκληση που έχει μπροστά του με το «τριφύλλι» και για τη σπουδαία επιτυχία της χώρας του, με την κατάκτηση της 4ης θέσης στο φετινό Ευρωμπάσκετ.