Την ώρα που οι εξελίξεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό παίρνουν τη μορφή χιονοστοιβάδας, η αστυνομία προχώρησε τη νύχτα και στη σύλληψη του πατέρα της, ωστόσο για εντελώς διαφορετικούς λόγους με την υπόθεση της παιδεραστίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida..gr ο πατέρας της 12χρονης είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς μπαινοβγαίνει στις φυλακές και αυτή τη φορά συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Η οικογένεια έχει συνολικά 8 παιδιά από τα οποία μόνο τα δύο είναι ενήλικα και ζουν με τον παππού και τη γιαγιά τους. Τα άλλα 6 βρίσκονται στο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους και να έχουν την απαραίτητη στήριξη. Παράλληλα εξετάζεται αν κάποιο από αυτά , εκτός από την 12χρονη, είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης κάτι που πάντως δεν έχει προκύψει με βάση τα έως τώρα στοιχεία.

Την ίδια ώρα προχωράει η διαδικασία της ταυτοποίησης και αναμένονται νέες συλλήψεις ανθρώπων που βίασαν την 12χρονη. Οι αρχές συγκρίνουν τα στοιχεία από τις εισόδους στο επίμαχο chat με τα κινητά τηλέφωνα της 12χρονης και του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Τον τελικό λόγο ωστόσο θα έχει το κοριτσάκι που πρέπει να μπει στη βασανιστική διαδικασία της αναγνώρισης. Η διαδικασία αυτή δεν χαρακτηρίζεται εύκολη λόγο και του μεγάλου αριθμού των ανθρώπων που είχαν μπει στο chat και προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με την 12χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη χθες για μαστροπεία, συνελήφθη δηλαδή κατηγορούμενη ότι εξέδιδε την κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί ενοχοποιητικά στοιχεία, όπως εμβάσματα στο λογαριασμό της από τον Μίχο και άλλους βιαστές του κοριτσιού, ενώ φέρεται να υπάρχουν και άλλα στοιχεία που την έκαψαν.

Πηγή: iefimerida.gr