Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, παραχώρησε ομιλία η διακεκριμένη Γενική Χειρουργός, Ειδική Χειρουργός Μαστού κ. Νατάσα Καραμανλή Παζαΐτη   MD, PhD, FEBS, η οποία αναφέρθηκε στον  καρκίνου του μαστού «Μάθε, Πρόλαβε, Αντιμετώπισε» σύμφωνα με τα τελευταία ιατρικά δεδομένα.

Η κ. Νατάσα Παζαΐτη έχει αναπτύξει ένα μεγάλο κύκλο εξειδικευμένων ομιλιών για την πρόληψη της πάθησης με μεγάλη ανταπόκριση από τις γυναίκες. Η ομιλία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα πρόληψης, που σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο ο Δήμος Ασπροπύργου ως μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Όπως  ήταν αναμενόμενο κυβερνητικά στελέχη όπως ο Υφ. Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, της ΝΔ όπως οι βουλευτές Θανάσης Μπούρας και Βαγγέλης Λιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πλήθος φορέων και κόσμου, έδωσαν το παρών σε σημείο που δεν έπεφτε «καρφίτσα» στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του paraskhnio.gr: