Ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών, πήρε προθεσμία για την Δευτέρα το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο διορισμένος δικηγόρος του δήλωσε ότι «δεν γνωρίζω ακόμα γιατί κατηγορείται ακριβώς. Την Δευτέρα θα πάρουμε αντίγραφο της δικογραφίας. Σήμερα (σ.σ. Σάββατο 15/10) το απόγευμα θα τον επισκεφθώ στη ΓΑΔΑ για να μου πει ποια είναι η θέση του».

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία». Αυτά φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της ασφάλειας ο 33χρονος από την Αγία Βαρβάρα, που συνελήφθη χθες, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ο άντρας, ο οποίος εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εργοστάσιο, φέρεται να συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω της εφαρμογής Blindchat και να πραγματοποίησε δύο ραντεβού μαζί της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής κατέληξαν στον συγκεκριμένο άντρα μέσα από τις αναλύσεις των εργαστηρίων, καθώς υπάρχουν ψηφιακά ίχνη και συνομιλίες, ενώ φέρεται να τον αναγνώρισε και σε φωτογραφίες ταυτότητας το κοριτσάκι.

Τις επόμενες ώρες,  δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα εντάλματα συλλήψεων καθώς η Αστυνομία έχει φτάσει στα ίχνη 3-5 ατόμων που φέρονται να ήταν πελάτες του κυκλώματος. Η 12χρονη, στη συμπληρωματική της κατάθεση, έχει κατονομάσει τέσσερις άνδρες, οι τρεις εκ των οποίων τη βίασαν και ο τέταρτος ήταν συνεργός του Μίχου.