Έρχονται και άλλα εντάλματα

Τα έμπειρα στελέχη της Υποδιευθύνσης Προστασίας Ανηλίκων, όπου στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ, οδηγήθηκε από την πρώτη στιγμή η 12χρονη, φωτογραφίζοντας τους βιαστές της, έχουν προχωρήσει σε 6 συλλήψεις.

Του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι άλλα και του Ιωάννη Σοφιανίδη, ο πρώτος από τους «πελάτες» βιαστής της ανήλικης, που βρέθηκε με χειροπέδες.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στις φυλακές Γρεβενών ο Μίχος, στην Τρίπολη ο  Σοφιανίδης | LiFO

Ακολούθησε η σύλληψη της 37χρονης μητέρας της ανήλικης, με την βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του δεύτερου βιαστή από εκείνους που φαίνεται να «ψάρευε» ο Ηλίας Μίχος, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και του προφίλ με τις φωτογραφίες της ανήλικης, πίσω από το οποίο σύμφωνα με την δικογραφία , κρυβόταν ο ίδιος. Πρόκειται για τον 33χρονο Α.Λ., ανύπαντρο και υπάλληλο φαρμακαποθήκης, από την Αγία Βαρβάρα, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα. Ο ίδιος φέρεται να μιλά για τρία ραντεβού, όπου τις δύο φορές έφυγε και την μία ακυρώθηκε.

Λίγες ώρες μετά, το απόγευμα του Σαββάτου με χειροπέδες βρέθηκε και ένας 36χρονος, Ν.Κ., διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» και αυτός ανύπαντρος, κάτοικος Δυτικής Αττικής. Παρά τα προβλήματα υγείας που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει, τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος του, δείχνουν ότι δεν στάθηκε εμπόδιο αυτό και φέρεται να βίασε τουλάχιστον μία φορά με το παιδί.

Η τέταρτη σύλληψη βιαστή και έκτη κατά σειρά στην υπόθεση, ήρθε έπειτα από το ένταλμα που εκδόθηκε χθες Κυριακή. Αυτή τη φορά αφορά τον 34χρονο Ε.Κ., κάτοικο Παγκρατίου. Και αυτός φαίνεται να ήρθε σε επαφή αρχικά με το προφίλ που είχε δημιουργήσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ο Μίχος και εκεί να έκλεισε ραντεβού.