Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης, με όσους –όπως καταγγέλλει ο ίδιος – προσπάθησαν να εμπλέξουν το όνομά του στη δυσώδη υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Βασίλης Κόκκαλης έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του «για οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής», ενώ ζήτησε «να αποκαλυφθούν ποιοι και για ποιο λόγο, συμμετείχαν στην παράνομη και κατάπτυστη αυτή ενέργεια σε βάρος του». Επίσης προειδοποίησε πώς τους «συκοφάντες του θα τους πάει μέχρι τέλους».

Ποιος είναι ο Βασίλης Κόκκαλης

Σε όλη την αυτοδιοικητική του πορεία, μέχρι και σήμερα πορεύεται με μότο – στάση ζωής «λίγα λόγια ,πολλά έργα» και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά. Σπάνιες οι συνεντεύξεις του αλλά πολλές οι παρεμβάσεις του σε οποιοδήποτε τομέα ευθύνης κλήθηκε να διαχειριστεί. Πριν αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, διατέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου.  Ανέλαβε τον τομέα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής και έδωσε αγώνες κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες μιας πανδημίας… κοντά στον πολίτη και όχι κλεισμένος σε ένα γραφείο. Την ίδια αντιμετώπιση είχε και με τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την Αττική.

Η πορεία του αλλά και η στήριξη από πολλούς αυτοδιοικητικούς καθώς και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Αττκής Γιώργο Πατούλη, μετά την περιπέτεια που πέρασε, δείχνουν πώς … Καθαρός ουρανός… αστραπές δεν φοβάται!

Γ.Λ