Μια Βρετανίδα η οποία επέλεξε να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή στην κορυφή των μεγαλοπρεπών σκαλιών του καθεδρικού ναού του Αμάλφι, έχει προκαλέσει οργή  στην Ιταλία.

Χρησιμοποιώντας μόνο ένα κόκκινο πέπλο, η γυναίκα προκάλεσε έκπληξη στους περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές.

Τα ιταλικά Μέσα, ανέφεραν πως η γυναίκα ήταν μια influencer, η οποία δήλωσε πως ήθελε να δημιουργήσει μια «προσωπική ανάμνηση» με άλλους δύο τουρίστες – μια ακόμη Βρετανίδα, τη βοηθό της και έναν φωτογράφο.

Τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην είσοδο του καθεδρικού ναού Sant’Andrea είναι μεγάλα και υψώνονται πάνω από την πλατεία Ντουόμο στην οποία βρίσκονται δεκάδες μικρά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια.

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να παίρνει διάφορες σαγηνευτικές πόζες. Αφήνει το κόκκινο πέπλο της να κυλήσει στο σώμα της, αποκαλύπτοντας μέρη του σώματός της, με φόντο τις πόρτες του διάσημου καθεδρικού ναού. Η βοηθός της μάλιστα, φαίνεται να απλώνει το πέπλο στα σκαλοπάτια καθώς η γυναίκα παίρνει τις πόζες της.

Η φωτογράφιση πιθανότατα θα είχε διαρκέσει περισσότερο, αλλά οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν πριν προλάβουν να την ολοκληρώσουν, καθώς περαστικοί τηλεφώνησαν στις Αρχές. Σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είχαν άδεια για τη φωτογράφιση.