Καμία απολύτως επαφή δεν θέλει να έχει η οικογένεια του Ηλία Μίχου με τον ίδιο, μετά τη βόμβα με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με κοινή τους δήλωση στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η πρώην σύζυγος και ο γιος του 53χρονου παιδοβιαστή, δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί του: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί».

Όπως είχε γίνει γνωστός, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για τον βιασμό και την εκπόρνευση του μικρού κοριτσιού, είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, είτε μέσω του συνηγόρου του είτε και απευθείας από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, χωρίς αποτέλεσμα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον ίδιο το Μίχο, ο οποίος έκανε δηλώσεις μέσα από τις φυλακές: «Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε».

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 53χρονος φέρεται εξοργισμένος με δηλώσεις που του αποδίδονται, λέγοντας πως ο 53χρονος, που από χθες κρατείται σε κελί με άλλους συγκρατούμενους, στις Φυλακές Γρεβενών, παρακολουθεί από την τηλεόραση εκπομπές και δελτία ειδήσεων που αναφέρονται στην φρικτή υπόθεση που έχει αποκαλυφθεί.

Την ίδια στιγμή, φίλος του Ηλία Μίχου, υποστηρίζει ότι ο γιος και η πρώην σύζυγος του 53χρονου, δεν εμφανίστηκαν ξανά στη γειτονιά μετά από την αποκάλυψη της αποτρόπαιας υπόθεσης.

«Από τη μέρα που μαθεύτηκαν αυτά δεν έχουν ξανα εμφανιστεί εκεί. Κάποια στιγμή, είχαν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου. Το πήραν το βράδυ, από τότε δεν ξανα φάνηκε κανένας», ανέφερε στον ALPHA ο φίλος του κατηγορούμενου.

Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας Μίχος κρατείται από την Κυριακή στις φυλακές Γρεβενών, καθώς στο συγκεκριμένο σοφρωνιστικό κατάστημα κρατούνται και υπόδικοι για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με το STAR, μετά την καραντίνα που προβλέπεται στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Μίχος χθες Τετάρτη (19/10) οδηγήθηκε στο κελί του.

Μάλιστα, αναμένεται να είναι στο ίδιο κελί με τον 34χρονο Χρήστο Παπαζόγλου, ο οποίος το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Ξάνθη την 34χρονη, Ζωή Δαλακλίδου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες στο ίδιο κελί αναμένεται να βρεθεί και ο Πακιστανός, ο οποίος το 2012 βίασε και τραυμάτισε βαρύτατα την νεαρή Μυρτώ στην Πάρο.

Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται και ο ένας εκ των βιαστών και δολοφόνων της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Πηγή: iefimerida.gr