Δίωξη σε βάρος ενός 18χρονου Έλληνα που κατοικεί στη Ρόδο, για το αδίκημα του βιασμού, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μετά την καταγγελία που έκανε 19χρονη Αγγλίδα.

Βάσει του rodiaki.gr, η Βρετανίδα προέβη σε καταγγελία τις προηγούμενες ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, όπου και είπε πως τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου μετέβη σε παραλία του Φαληρακίου με νεαρό άνδρα με τον οποίο είχαν γνωριστεί δύο ημέρες πριν και διασκέδαζαν σε μπαρ νωρίτερα εκείνο το βράδυ.

Η αλλοδαπή ισχυρίστηκε ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη θέλησή της, επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και τότε ο νεαρός συνοδός της επιχείρησε να μπει μέσα, όμως εκείνη αρνήθηκε.  Τότε η 19χρονη Αγγλίδα είπε στην καταγγελία της ότι ο νεαρός άνδρας μπήκε με το ζόρι στο δωμάτιο και ήρθε ξανά σε ερωτική επαφή μαζί της.

Η αλλοδαπή έχει δηλώσει στους αστυνομικούς πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του καταγγελλόμενου, αλλά ούτε και να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Προχθές το απόγευμα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που χειρίζονται την υπόθεση κάλεσαν έναν 18χρονο ο οποίος φέρεται να είναι ο άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η Αγγλίδα. Ο 18χρονος συνοδευόμενος από το συνήγορό του ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την κατάθεσή του.

Ο κατηγρούμενος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, ενώ δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.