Η τοπική κοινωνία της Ημαθίας είναι σοκαρισμένη, από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Παλαιοχώρα, το βράδυ της Παρασκευής (21/10), όταν ένας 28χρονος οδηγός που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε μια μητέρα με τις δύο ανήλικες κόρες της, 12 και 15 ετών.

Το μεγαλύτερο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η 37χρονη μητέρα με τη 12χρονη νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η γιαγιά του κοριτσιού, μιλώντας στο Star, είπε συντετριμμένη:«Το’φαγαν το κορίτσι μου. Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου, την είδα εγώ με τα μάτια μου».

Η γιαγιά των δύο κοριτσιών και πεθερά της 37χρονης δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη: “Εγώ τα μεγάλωσα. Το έφαγαν το κορίτσι μου. Αχ η Κατερινούλα μου, η κούκλα μου… Στον αέρα βγήκε η ψυχή της. Με το “μπαμ” που την έκανε, στον αέρα πέθανε”.

Η ηλικιωμένη μαζί με τον πατέρα της 15χρονης, τέλεσαν μόνοι τους την κηδεία του κοριτσιού.

Ο φερόμενος δράστης του θανατηφόρου τροχαίου, έχει ταυτοποιηθεί όμως δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Εν τω μεταξύ, άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.

Βάσει της αστυνομίας, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.