Σήμερα, Τετάρτη (26/10), αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και μαστροπείας στον Κολωνό.

Κομβικό σημείο σε αυτή τη φάση όμως θα είναι η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, που πρόκειται να μιλήσει σήμερα μέσω της ψυχολόγου με τους αστυνομικούς για τα όσα φρικιαστικά πέρασε στα χέρια του 53χρονου κατηγορούμενου και των βιαστών της.

Σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν ικανά στοιχεία για να εκδοθούν περίπου εντάλματα σύλληψης για 8 με 10 άτομα, τρία από τους οποία ανήκουν στην ομάδα ατόμων που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και ισχυρίζονται ότι ότι είχαν μεν επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών, όμως δεν είχαν βρεθεί με την ανήλικη.

Παρόλα αυτά στοιχεία δείχνουν ότι έκλεισαν, όχι μόνο μια, αλλά και δεύτερη φορά ραντεβού με την 12χρονη. Αυτό θα φανεί από την κατάθεση του παιδιού, όπου θα κληθεί μέσα από φωτογραφίες ταυτότητας να αναγνωρίσει άτομα που έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, ώστε να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές αναζητούν μάλιστα και έναν δεύτερο οίκο ανοχής γιατί υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο 53χρονος κατηγορούμενος μετέφερε την 12χρονη και εκεί.

Επιπλέον, έχει ταυτοποιηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων, που φέρονται να συνάντησαν δια ζώσης το ανήλικο κορίτσι, πληρώνοντας για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Η υπόθεση έχει «δέσει» για την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εκδοθούν 10 εντάλματα σύλληψης, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι 65 ετών με εγγόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις τελευταίοι άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ανέφεραν ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια, μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat. Όπως υπογράμμισαν όμως στους αστυνομικούς οι ερωτικές συνευρέσεις έγιναν με άλλα κορίτσια και όχι με τη 12χρονη, με την οποία συνομιλούσαν μέσω του διαδικτυακού προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος παραμένει στις φυλακές για τον βιασμό και την εκπόρνευση του ανήλικου κοριτσιού.

Όσον αφορά την εκπόρνευση της, σημαντικές απαντήσεις αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της μητέρας για να διαπιστωθεί εάν ήταν διαχειρίστρια των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα blindchat , εκεί όπου «αλιεύονταν» οι «πελάτες»-βιαστές της.

Σε δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και η έρευνα για τον εντοπισμό του οίκου ανοχής, που φέρεται ο Ηλίας Μίχος να οδηγούσε την ανήλικη και να την εξέδιδε, ενώ σύμφωνα με το MEGA, θα γίνει μια προσπάθεια να πάει η μικρή στον οίκο.

Παράλληλα, ο «μαστροπός-ατζέντης», συνεργός του Ηλία Μίχου με την ονομασία «Μιχάλης» αρχίζει να αποκτά πρόσωπο και ταυτότητα, με τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας να αναμένουν από την Ανακρίτρια το ένταλμα για τη σύλληψη του.

O λόγος για έναν 25χρονο με παρελθόν μαστροπού, ο οποίος όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα social media διάγει πολυτελή βίο, κάτι που δεν δικαιολογείται από την επαγγελματική του δραστηριότητα και την ηλικία του. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας από τις καταθέσεις της 12χρονης, ο «Μιχάλης» ήταν εκείνος που παρότρυνε την ανήλικη να «υπακούει» τυφλά μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Πηγή: iefimerida.gr