Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαρρέουν απάντηση, στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτή τη φορά έβαλε στο «στόχαστρό» του, τον υπουργό Κώστα Τσιάρα.

Μιλώντας στο «Κόκκινο» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, έθεσε ζήτημα παραίτησης του υπουργού Δικαιοσύνης, κατηγορώντας τον ότι έχει αποκρύψει από το πόθεν έσχες του κοινή εταιρεία που είχε η σύζυγός του με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Ανδρέα Πάτση.

Όπως αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης, η αξιωματική αντιπολίτευση «επιχειρεί να σερβίρει στους πολίτες ξαναζεσταμένο φαγητό για να προκαλέσει συνειρμούς και να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις».

Επιπλέον, τονίζουν ότι «για μια ακόμα φορά πως η εν λόγω εταιρεία συστάθηκε το 2016 και είχε αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων. Ουδεμία σχέση είχε με διαχείριση κόκκινων δανείων, όπως παραπλανητικά αναφέρεται σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου», εξηγώντας ότι «με την αποχώρηση της εταιρείας της συζύγου του υπουργού από το εν λόγω εταιρικό σχήμα, δεν υφίσταται ουδεμία κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα ήδη από το 2020».

«Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Υπουργού έχουν δηλωθεί κανονικά στις δηλώσεις πόθεν έσχες», καταλήγουν.