Συνελήφθη ο 14χρονος που ομολόγησε νωρίτερα το μεσημέρι ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του κατά λάθος στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα.
«Τον πέρασα για αγριογούρουνο και τον σκότωσα κατά λάθος», είπε ο 14χρονος, που ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα.

Ο 14χρονος ομολόγησε στις Αρχές πως εκείνος σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδελφό του, το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στη Μάνδρα.

Ο 14χρονος ο οποίος λίγη ώρα μετά το έγκλημα μαζί με τον πατέρα του προσήλθαν στη ΓΑΔΑ κατέθετε όλη νύχτα, αλλά τα ξημερώματα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι αστυνομικοί είχαν ισχυρές ενδείξεις ότι ο δολοφόνος του 17χρονου ήταν γνώριμο πρόσωπο και δεν απέκλειαν να προέρχεται από το στενό του περιβάλλον.

Ο 14χρονος ο οποίος κλήθηκε ξανά σήμερα σε απολογία όπως και τα υπόλοιπα 7 αδέλφια του άτυχου 17χρονου τελικά έσπασε και ομολόγησε το έγκλημα. Υποστήριξε ότι σκότωσε τον αδελφό του κατά λάθος.

Κατά την πρώτη τους κατάθεση πατέρας και γιος εμφανίστηκαν να υποστηρίζουν τα ίδια πράγματα, δηλαδή ότι ο 17χρονος είχε πάει μαζί με τον 14χρονο στο μαντρί που έχει η οικογένεια, όπως έκαναν κάθε μέρα. Ο ένας γιος έπαιρνε τα πρόβατα και ο άλλος τα κατσίκια και τα πήγαιναν σε ξεχωριστά μέρη.

Στις 4 το απόγευμα και αφού θα είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά τους επέστρεφαν και στη συνέχεια πήγαινε ο πατέρας τους και τους έπαιρνε. Χθες όμως ο 17χρονος δεν επέστρεψε και ο πατέρας με τον αδελφό του άρχισαν να ανησυχούν. Τελικά, κάτοικος της περιοχής που έκανε την καθημερινή του βόλτα με το ποδήλατό του εντόπισε νεκρό τον 17χρονο.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι και στο μάγουλο, ενώ δίπλα του υπήρχε ένας κάλυκας.