Η κακοκαιρία Eva, η οποία συνεχίζει την πορεία της και μέχρι και το πρωί της Δευτέρας θα φέρνει καταιγίδες, βροχές αλλά και αρκετούς κεραυνούς όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ, στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής, δημιουργεί δύσκολες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Η κακοκαιρία Eva χτύπησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και την Αττική, κυρίως στα νότια και δυτικά προάστια,ειδικότερα στην περιοχή του Πειραιά, χωρίς, ευτυχώς, να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, παρά την ραγδαιότητα των βροχών που έπεσαν.

Εν τω μεταξύ, με χιλιάδες κεραυνούς συνεχίστηκε η επέλαση της “Eva” .

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το σύστημα ΖΕΥΣ του ΕΑΑ/meteo.gr, μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι της Κυριακής (6/11) είχαν καταγραφεί σχεδόν 7.500 κεραυνοί.

Η δραστηριότητα των κεραυνών συνεχίζεται το μεσημέρι της Κυριακής σε Κυκλάδες και νησιά Ανατολικού Αιγαίου.

Το νέο έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα συνεχίζουν να εκδηλώνονται κατά τόπους στη χώρα μας σήμερα Κυριακή (06-11-22) και έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07-11-22) που εξέδωσε η ΕΜΥ αναφέρει ότι η κακοκαιρία Eva θα συνεχίσει να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Κακοκαιρία EVA: Πλημμύρες και διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους στον Πειραιά |  BriefingNews

Βγήκαν τα ψάρια στην Στεριά στον Πειραιά – Λίμνη το Πασαλιμάνι –  nassosblog.gr

Κακοκαιρία «EVA»: Η καταιγίδα έφερε προβλήματα στον Πειραιά (pics,vid) -  Newsbomb - Ειδησεις - News

peiraias2