Τραγική ειρωνεία για τρεις  Αμερικανούς που είχαν νοικιάσει Airbnb στο Μεξικό για να γιορτάσουν τη μέρα των νεκρών και βρέθηκαν οι ίδιοι νεκροί.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές Αρχές, αιτία θανάτου είναι πιθανότητα η δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

Η Courtez Hall, 33 ετών, και οι Kandace Florence και Jordan Marshall, και οι δύο 28 ετών, βρέθηκαν νεκροί στην Πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα των Νεκρών.

Σύμφωνα με τη Mirror, το αγόρι της κοπέλας, ανέφερε, ότι μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της τη νύχτα της 30ής Οκτωβρίου και εκείνη του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά ενώ εξήγησε ότι η κλήση τους ξαφνικά τερματίστηκε. Αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ξανά, κάλεσε τον οικοδεσπότη του διαμερίσματος για να πάει να δει τι συμβαίνει. Και τότε, οι τρεις φίλοι βρέθηκαν νεκροί από τις αρχές, που κλήθηκαν στη διεύθυνση λίγο αργότερα.

Εκθέσεις αυτοψίας που επικαλείται το Bloomberg, φαίνεται πως δείχνουν ότι εισέπνευσαν τη θανατηφόρα τοξίνη.

Η μητέρα της 33χρονης, Ceola Hall, δήλωσε ότι είχε μιλήσει μαζί της στις 29 Οκτωβρίου, όταν έφτασαν. «Με αγαπούσε, αγαπούσε την οικογένειά της. Της άρεσε να τους κάνει όλους να γελούν» πρόσθεσε η μητέρα. Πάντως,  οι οικογένειες ανέφεραν δυσκολίες στη λήψη πληροφοριών, καθώς και στην ανάκτηση προσωπικών αντικειμένων, κυρίως λόγω των γλωσσικών εμποδίων.

Η μητέρα του Jordan Marshall, πήγε στην Πόλη του Μεξικού, μαζί με την κουνιάδα της και τον αδελφό της δηλώνοντας: «Το να χάνεις το παιδί σου είναι βαρύ, αλλά να συμβαίνει σε μια άλλη χώρα και να προσπαθείς να φέρεις το σώμα του στο σπίτι, είναι πολύ βαρύ».

Η Airbnb, εξήγησε ότι τα υπάρχοντα του γιου της είχαν δοθεί στη μεξικανική αστυνομία και ότι τα πτώματα αναμένεται να μεταφερθούν αεροπορικώς στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.

fili