Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η υπόθεση ανθρωποκτονίας, με θύμα 31χρονο υπήκοο Αλβανίας, η σορός του οποίου είχε βρεθεί θαμμένη στην παραλία Καρτελιά της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα, ένας 33χρονος αλλοδαπός, ένας 24χρονος ημεδαπός και μία 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι στις 7 Νοεμβρίου οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν, μαζί με τον 31χρονο, σε αυτοκίνητο και μετέβησαν στην παραλία Καρτελιά.

Στη συνέχεια, οι τρεις δράστες κατηγορούνται ότι προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα στον 31χρονο, του αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε μαζί του και κατόπιν έθαψαν την σορό του στην άμμο.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 33χρονος και η 30χρονη εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του δήμου Οιχαλίας, Μεσσηνίας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και μέρος των χρημάτων που είχαν αφαιρέσει από το θύμα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ