Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η 39χρονη που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον, η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Η Άννα Δεπώλα, έφτασε το βράδυ της Τρίτης με τουρκικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Αμέσως, πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή της στην Ορθοπαιδική Κλινική και υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάστασή της.

Ο ιατρικός έλεγχος, επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης.

Μετά την εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος και την αποκατάσταση του κατάγματος. Η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη διαμπερούς τραύματος κάτω άκρου κνήμης – περόνης με ενσφήνωση μεταλλικού θραύσματος στην περόνη. Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος. Η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο».