Η αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης στα «προσφυγικά» της λεωφόρου Αλεξάνδρας, συνεχίστηκε και το απόγευμα.

Ειδικότερα, άνδρες των ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της κρατικής και της δημόσιας ασφάλειας ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρίου και προχώρησαν στην προσαγωγή δεκάδων ατόμων. Σημειώνεται πως λίγο πριν φτάσουν στην ταράτσα άνδρες της αστυνομίας που προσπάθησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο δέχθηκαν επίθεση με πέτρες.

Το πρωί, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση, στην ίδια περιοχή όπου και συνελήφθη ένας 27χρονος. Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, πρόκειται για τον φερόμενο ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real Group τον περασμένο Ιούλιο. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος που συνελήφθη κινείται στον χώρο των αντιεξουσιαστών και φέρεται εκτός από τη φωτιά στα γραφεία της Real να έχει κάνει εμπρηστικές επιθέσεις και σε αυτοκίνητα.

Ο συλληφθείς φέρεται να έμενε στα «Προσφυγικά» το τελευταίο δίμήνο καθώς εκτιμάται ότι προσπαθούσε να κρυφτεί έχοντας υποψιαστεί ότι οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη του και τον αναζητούν.