Μια γυναίκα, άφηνε σημειώματα ερωτικού περιεχομένου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενός άνδρα, ομολογώντας τα αισθήματά της για αυτόν, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν. Παράλληλα, είχε προσπαθήσει πολλές φορές να τον πλησιάσει για να του μιλήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ο πληγωμένος της εγωισμός, την οδήγησε στα άκρα και ξέσπασε στο αυτοκίνητό του, προκαλώντας σ’ αυτό εκτεταμένες ζημιές.

Η 36χρονη, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 15 μηνών, με τριετή αναστολή, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. «Το έκανα από αγάπη για το παιδί», ανέφερε η ίδια, εξηγώντας τους λόγους για την πράξη της.

Το θύμα, είναι ένας 28χρονος, που μένει ένα δρόμο πιο κάτω από το δικό της σπίτι, στην περιοχή της Τούμπας. Εκείνος με τη σειρά του ανέφερε ότι γνωρίζει μόνο εξ όψεως τη γυναίκα, καταθέτοντας ότι τον είχε πλησιάσει πολλές φορές «χωρίς να της δώσω όμως ποτέ δικαίωμα».

Η γυναίκα είχε συλληφθεί το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, όταν έγινε αντιληπτή από περαστικό, καθώς ήταν ξαπλωμένη στην οροφή του οχήματος το οποίο προηγουμένως είχε «διαλύσει», σπάζοντας καθρέφτες, προφυλακτήρες, υαλοκαθαριστήρες, χτυπώντας περιμετρικά τη λαμαρίνα και την οροφή του αυτοκινήτου, ενώ έσκισε και τα ελαστικά. Όπως κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, ενημέρωσε την αστυνομία περισσότερο επειδή ενδιαφέρθηκε για την υγεία της. Κατά της παραπάνω απόφασης η 36χρονη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.