Η είδηση του θανάτου του 28χρονου αρχισμηνία, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στη λεωφόρο Μεσογείων καθώς παρασύρθηκε, ενώ ήταν πεζός από δύο αυτοκίνητα, συγκλονίζει την Πολεμική Αεροπορία.

Τραγική ειρωνεία, το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε ένας στρατιώτης, ο οποίος τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Βάσει πληροφοριών, ο 28χρονος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας, είχε φύγει νωρίς το πρωί από το σπίτι του στην περιοχή του Νέου Ψυχικού για να πάει στην 114 Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρετούσε. Επειδή είχε καθυστερήσει, έτρεχε για να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο και να φτάσει εγκαίρως στη Μονάδα του, στην Τανάγρα.

Στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα, παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο φαντάρος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα. Σε εκείνο το σημείο ένα άλλο, διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό όπου λίγη ώρα μετά κατέληξε καθώς έφερε βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα.