Το ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο και το… ερωτικό τραγούδι!

Μεγάλη φιέστα διοργάνωσαν οι οπαδοί του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ξεκίνησε επίσημα με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση την προεκλογική του εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη.

Το γήπεδο είχε στολιστεί με μια τεράστια φωτογραφία του Ερντογάν. Ήταν ασφυκτικά γεμάτο και μάλιστα οι οπαδοί του τού αφιέρωσαν ένα ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του ’70, όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Οι στίχοι του ερωτικού τραγουδιού λένε: «Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει,μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα.Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει,μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα.Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα».

Φυσικά στην ομιλία του δεν έλειψαν οι προκλητικές δηλώσεις και απειλές για την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχα» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, σχολιάζοντας το πρόσφατο «άνοιγμα» προς την Αίγυπτο, ευελπιστώντας πως θα υπάρξει πλήρης εξομάλυνση ανάμεσα σε Άγκυρα και Κάιρο.

Απαντώντας σε ερώτηση φοιτητή για την πρόσφατη δήλωσή του, πως «στην πολιτική δεν υπάρχει μόνιμη δυσαρέσκεια και μνησικακία», o Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε εκ νέου στην Ελλάδα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για «προσέγγιση» με την Αθήνα στο μέλλον και μετά τις εκλογές στην χώρα μας και εφόσον η Αθήνα «κάτσει» ήσυχα.

«Στην πολιτική δεν υπάρχει μνησικακία, το τι εξελίξεις θα υπάρξουν στο μέλλον αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα. Αλλά η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχα. Συνεχώς πέρα-δώθε μιλάει για μας. Μάλιστα στην ΕΕ διεξάγουν πολύ ιδιαίτερες καμπάνιες» δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε διεξοδικά στις κινήσεις επαναπροσέγγισης με την Αίγυπτο, μετά την πρόσφατη χειραψία του με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι στο Κατάρ, λέγοντας πως η Τουρκία «έχει μια ξεχωριστή ιστορία με τον λαό της Αιγύπτου».