Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για τη δολοφονία 19χρονης μέσα σε διαμέρισμα στον Πειραιά.

Βασικά ερωτήματα είναι πού βρήκε το όπλο και πού πήγε μετά τη δολοφονία, καθώς ο θύτης είπε στους αστυνομικούς, ότι δεν παραδόθηκε αμέσως, αλλά πρώτα πήγε να περπατήσει για να «ξεθολώσει» το μυαλό του.

Η δολοφονία της 19χρονης συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της και οι δύο αλβανικής καταγωγής, στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά.

Η 19χρονη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, ενώ οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους, σύμφωνα με όσα ανέφερε και πυροβόλησε την 19χρονη δύο φορές στο κεφάλι. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να τους περιμένει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Με ανάρτησή του στα social media, λίγη ώρα πριν, έδειξε την αρρωστημένη ζήλια του ως αιτία που έφτασε να σκοτώσει την 19χρονη γυναίκα. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς λίγο πριν τον συλλάβουν, ότι τη ζήλευε.  Ο 23χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι της τη 19χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

«Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» έγραψε ο 23χρονος στην ανάρτηση.