Τι είπε ο Υπουργός Υποδομών για την κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα στην Βουλή και τα έργα

Για μήνυμα ενότητας που εξέπεμψε η Νέα Δημοκρατία με την παρουσία του Πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή και του υπουργικού συμβουλίου, στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για την ίδρυση του Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς, έκανε λόγο ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, με αφορμή το δείπνο των δύο πρώην Πρωθυπουργών, αναφέρθηκε στις σχέσεις δεκαετιών που διατηρούν Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Σχολιάζοντας την σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα στην Βουλή για τις υποκλοπές, ο κ. Καραμανλής είπε ότι ο Πρωθυπουργός κατέθεσε μια σειρά από προτάσεων και αλλαγών που γίνονται για να διασφαλιστεί το απόρρητο των επικοινωνιών και η νομιμότητα των επισυνδέσεων όπου αυτή ορίζεται με απόφαση εισαγγελικού λειτουργού, προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν κόμισε κάτι παραγωγικό στην όλη διαδικασία και συζήτηση για το θέμα.

Σχετικά με τα έργα υποδομών όπως το Μετρό και οι αυτοκινητόδρομοι, ο κ. Καραμανλής είπε ότι «εάν δεν γίνουν τα έργα στην Αθήνα, οι δρόμοι θα είναι απροσπέλαστοι».

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, «μετά από πολλά χρόνια κρίσης, έχουμε έργα ενεργειακά, έργα υποδομών, έργα ιδιωτικά και δημόσια, που ξεπερνούν τα 45 δις ευρώ».

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1