Μορφή χιονοστιβάδας, παίρνουν οι αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή, μετά τη σύλληψή της στις Βρυξέλλες για την υπόθεση χρηματισμού και διαφθοράς και όλοι σπεύδουν, εντός κι εκτός Ελλάδας, να κρατήσουν αποστάσεις από την ευρωβουλευτή, με την οποία μέχρι λίγες ημέρες πριν, πόζαραν δiπλα – δiπλα και αντάλλασσαν φωτογραφίες.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και συνάδελφός της στο ευρωκοινοβούλιο, Νίκος Ανδρουλάκης, o oπoίoς  έσπευσε να τη διαγράψει και να επιδιώξει τηλεοπτική παρουσία το Σάββατο το πρωί,  προκειμένου να την κατακεραυνώσει και να τραβήξει τη διαχωριστική γραμμή του κόμματός του, με την κατηγορούμενη, Εύα Καϊλή.

Ήταν o ίδoς βέβαια, που πριν μερικούς μήνες, όταν η κ. Καϊλή εξελέγη αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, έσπευσε να τη συγχαρεί με ανάρτησή του στο twitter, την οποία σήμερα έσπευσε να αποσύρει.

Μπορεί σήμερα o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να χαρακτηρίζει την κ. Καϊλή ” Δούρειο Ίππο” της ΝΔ, αλλά τόσους μήνες την ανέχτηκε, όπως ανέχτηκε και τις προκλητικές της δηλώσεις για το Κατάρ.

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ότι εδώ και μήνες την έχει θέσει εκτός κόμματος, δεν πείθουν και χαρακτηρίζονται ακόμη και από στελέχη του κινήματος, προφάσεις εν αμαρτίαις που καταλογίζουν στον Νίκο Ανδρουλάκη, μειωμένα αντανακλαστικά και ολιγωρία.