Οι γονείς μιας 15χρονης μαθήτριας από την Αργαλαστή Μαγνησίας, κατέθεσαν μήνυση για εκφοβισμό, ξυλοδαρμό και απειλή σε βάρος της κόρης τους, από συμμαθητές της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της μαθήτριας, την προηγούμενη Παρασκευή η κόρη του βρήκε έναν αναπτήρα στις τουαλέτες του σχολείου και θέλησε να τον παραδώσει στους καθηγητές. Αυτό, όμως, φαίνεται πώς ενόχλησε κάποιους συμμαθητές της και ένας από αυτούς, που μάλιστα πηγαίνει σε μικρότερη τάξη, της έσπασε το δάχτυλο στην προσπάθειά του να πάρει με το ζόρι τον αναπτήρα από τα χέρια της.

Βάσει του gegonota.news, οι γονείς πήγαν το παιδί τους στο νοσοκομείο. Τον τελευταίο χρόνο η κόρη του ζει ένα «μαρτύριο», καθώς οι συμμαθητές της την απειλούν ακόμη και με μαχαίρι. Έχει ζητήσει προστασία για το παιδί του από τον Εισαγγελέα, όπως επίσης έχει ζητήσει και τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών.

«Το παιδί μου δεν έχει πειράξει κανέναν. Κατεβαίνει από το λεωφορείο να πάει σχολείο και την χτυπάνε, της αρπάζουν την τσάντα, έχει ξεφύγει η κατάσταση», ανέφερε ο πατέρας της 15χρονης.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του Γυμνασίου Αργαλαστής, η μαθήτρια δέχεται bullying εδώ και τρία χρόνια από αγόρια του σχολείου με ανώριμες συμπεριφορές ενώ υφίσταται απόρριψη και απομόνωση απ’ όλους σχεδόν τους συμμαθητές της. Η ίδια, αποκάλυψε, ότι υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού εκτός σχολείου από 3 αγόρια, τα οποία τιμωρήθηκαν με διήμερη αποβολή. Το περιστατικό αυτό, σημειώθηκε μετά το σχόλασμα, αλλά έγινε αντιληπτό από άλλους μαθητές του σχολείου και εκπαιδευτικούς.