Ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε χθες, στην πόλη Ικόνιο της Τουρκίας, καθώς έναν 54χρονος Σύρος, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις δύο ανήλικες κόρες του.

Βάσει της Hurriyet, ο Γιουσούφ αλ Άχμεντ σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη Κεβσέρ και την 15χρονη Μερβέ, μετά τον καβγά που ξέσπασε μεταξύ των τριών αυτών προσώπων στο υπόγειο σπίτι τους.

Ο 54χρονος άνδρας, συριακής καταγωγής, μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του, πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Οι αστυνομικοί, κατευθύνθηκαν στο διαμέρισμα της οικογενείας, για να ερευνήσουν τον τόπο του εγκλήματος. Εκεί εντόπισαν τα άψυχα σώματα των δύο ανήλικων κοριτσιών. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το μικρότερο παιδί και ένας συγγενής της οικογένειας, βρίσκονταν στο σπίτι την στιγμή που συνέβησαν οι δολοφονίες, ενώ η μητέρα των κοριτσιών φέρεται να έλειπε.

Ο 54χρονος Γιουσούφ, δήλωσε στην κατάθεσή του πως «μαλώσαμε για το θέμα της τιμής και έχασα τον εαυτό μου». Όταν συνήλθε και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει βλέποντας νεκρές τις δύο του κόρες πήγε στην αστυνομία, όπου ομολόγησε και παραδόθηκε.