Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προς τις επερχόμενες κάλπες, θα είναι πλέον η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, που αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να διαδεχθεί τον Νάσο Ηλιόπουλο, αφού παραιτήθηκε από το OPEN, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ο απερχόμενος εκπρόσωπος, Νάσος Ηλιόπουλος, έχει αποφασίσει να δώσει τη μάχη του σταυρού στις επόμενες κάλπες.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση με την επιλογή της κ. Τσαπανίδου, εκτός από την εσωκομματική δυσαρέσκεια κάποιων στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι δηλώσεις που είχε κάνει η δημοσιογράφος προ τριετίας, σχετικά με το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην πολιτική,  υποστηρίζοντας, ότι κάτι τέτοιο, θα ήταν ένα είδος «επαγγελματικής εξαργύρωσης».

Πιο αναλυτικά, η Πόπη Τσαπανίδου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε δηλώσει αναφορικά με μια πιθανή υποψηφιότητά της στην πολιτική: «Αν πάω με ένα κόμμα θα είναι σαν να λέω στον κόσμο ότι ξέρεις εγώ, τόσο καιρό, τι έκανα; Σου περνούσα αυτό που εγώ πίστευα. Εσύ νόμιζες ότι εγώ στο έδινα αντικειμενικά, αλλά εγώ στην πραγματικότητα άνοιγα το δρόμο για να μπορέσω να το εξαργυρώσω επαγγελματικά κάποια στιγμή. Δεν θέλω να το κάνω αυτό».

Δείτε το βίντεο: